POVESTEA HĂINUȚELOR VESELE

De multă vreme îmi doresc să scriu ceva despre noi, Hăinuțele Vesele, despre oamenii din spatele hăinuțelor, despre proiectul nostru de suflet, despre cum am ajuns în fața voastră. Astăzi, chiar de ziua mea, a sosit momentul.

Eu sunt Andreea, mămica unui nazdravan simpatic , Teo, de doar 4 anișori. Sunt o persoană ambițioasă și luptătoare și de regulă obțin tot ce-mi doresc. Visele mele sunt ancore ce ma trag ușor după ele . Pe vremea când micuțul Teo era în burtica mea, ca multe alte mămici ce au suficient timp, ma gândeam ce voi face în cei 2 ani în care voi sta cu cel mic. Credeam că ma voi plictisi și că-mi va rămâne prea mult timp liber la dispoziție  , desigur doar am crezut asta .

Aici ar fi o lungă poveste , dar nu e azi timp de ea.

Am început să cos goblen, să tricotez, sa fac prăjituri și am continuat cu unele din ele. Prăjituri cu gustul copilăriei fac si astăzi . Știți și voi că unele mămici dezvoltă un fel de obsesii pentru tot ce e legat de copilaș, nu-i asa?  cu siguranță, imi veți da dreptate, cel puțin unii. Eu fac parte din categoria acelor mămici, am făcut o pasiune pentru shopping , desigur nu articole pentru mine ci pentru copilaș. Odată cu această mare pasiune a luat naștere ideea de a avea propriul magazin în care să existe “de toate pentru copilașul tau”. Ca mamă știam ce bine-mi prinde când merg undeva și găsesc cât mai multe categorii de produse.

Visul a prins rădăcini în 2018. Îmi făceam tot felul de planuri , proiecte, multe mai erau la mine-n cap .. M-am gândit ca-n orice afacere e bine să ai pe cineva alături de tine care să te ajute , pe care să te poți baza în orice moment , prin urmare am mers la mama mea (doamna Ana, cum o știți și mulți dintre voi), cu care eu am o relație mai specială, și i-am propus sa facem o asociere. Să fie un spațiu al nostru pe care sa-l gestionăm împreună. Ea a acceptat și mi-a împărtășit ideea .

Cu visele in geantă, cu gândire pozitivă, cu speranța că totul va fi bine, pe 12 octombrie 2019, am avut inaugurarea magazinului nostru . Îmi amintesc câte emoții aveam , ne întrebam dacă va intra cineva în prima zi, dacă vor fi clienti ( fiind mai la capătul orașului), dacă va fi pe plac marfa noastră și multe altele.

Deschiderea a fost peste așteptări, iar bucuria din sufletele noastre imensă. Bucuria asta este desigur meritul clienților noștri. Noi muncim mult dar atunci când primesti feedback-uri pozitive parcă uiți ce eforturi depui. Dacă tot am deschis o mică afacere la noi în țară, ne-am gândit ce frumos ar fi să promovăm cât de mult putem produsele facute în România. Astfel magazinul a devenit locul in care producătorii locali și-au adus rând pe rând produsele făurite cu atâta măiestrie. Astăzi exista peste 25 de producători pe rafturile magazinului și asta ne bucură tare mult.

Desigur este spațiu pentru mult mai mulți și-i așteptăm și pe alții să ni se alăture. Pagina noastra de facebook la momentul actual are peste 6500 de urmăritori, acolo facem mereu concursuri, postăm produse, facem anunțuri, cerem păreri și ce ne mai trece prin cap legat de articolele existente.

De pe 1 august am reusit să avem și propriul site , unde voi clienții noștri, puteți vedea și comanda produsele din magazin. “Hainuțele Vesele” , este un loc în care eu și mama lăsăm o părticică din suflet mereu, e spațiul în care punem pasiune in tot ce facem , e locul in care revenim cu drag de fiecare dată, e un fel de acasă pentru sufletele noastre. Sperăm să reușim să transmitem bucuria noastră de a face asta, de a fi lângă voi.

O facem cu tot dragul și nu o vedem doar ca pe o simplă afacere.

Cu drag, Echipa Veselă, Andreea și doamna Ana 

Shopping Cart